Спорт

Бобът даде крила на Берое, не на Хебър

  24.11.2023 21:02             
Бобът даде крила на Берое, не на Хебър

СТАРА ЗАГОРА. Хебър не успя да се поздрави с победа вече в четвърти мач и загуби 1:2 в двубой от 18-ия кръг на efbet Лига. Леандро Годой откри резултата в 34-та мин., а в 55-та Ангел Бастунов успя да изравни. В 64-ата Сегундо Пачаме донесе успеха на Берое. Явно бобът добре се отразил на „гаучосите“ (макар на трибуните нашите запалянковци с транспарант да иронизираха аржентиците и афинитета им към фасула), защото отборът под Аязмото е осми с 24 точки, а Хебър е на деветото място под него с 20.

Първият точен удар бе в 4-та мин., когато Георги Николов стреля с глава право в ръцете на Родриго Ачинели. Пет минути след това Ангел Бастунов пробва мерника си от дистанция, пращайки топката над вратата. В 26-та мин. Едвин Ласо проби добре в наказателното поле, но изстрелът му не бе достатъчно силен и не затрудни Матвей Игонен. Заралии поведоха в 34-та минута. Франсиско Политино напредна по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Вини Трибуле не успя да засече топката. Тя попадна в Стефан Гаврилов, който отправи изстрел, отразен от Игонен, но топката попадна в Леандро Годой, който се разписа за 1:0. В 37-та мин. Вини Трибуле стреля покрай вратата на Игонен. Две минути след това Франсиско Политино бе изведен от Енцо Еспиноса очи в очи с Матвей Игонен, но вратарят на гостите успя да се справи с опасността. В последната минута на редовното време Родриго Ачинели с крак отрази изстрел на Атанас Кабов.

В 52-ата минута Лазар Марин центрира в наказателното поле, а Георги Николов стреля покрай вратата. При ответната атака Леандро Годой напредна с топка в крака, премина покрай Игонен и подаде в наказателното поле, но там топката бе изчистена от играч на Хебър. В 54-ата минута Ачинели изби в корнер изстрел на Ангел Бастунов. При последвалия ъглов удар Хебър изравни резултата. Едвин Ласо сбърка и върна към Бастунов, който с глава я прати във вратата на Ачинели за 1:1. Десет минути след това Берое отново поведе в резултата. Сегундо Пачаме получи хубав пас в наказателното поле, овладя топката и с мощен изстрел не остави шанс на Игонен за 2:1. В 71-ата минута Атанас Кабов намери Георги Николов, а нападателят на гостите не успя да намери целта. Шест минути по-късно Годой бе на добра позиция, но стреля покрай вратата. В 85-ата минута Леандро Годой се освободи добре от защитник на Хебър и стреля от дистанция, но Матвей Игонен успя да се намеси. В добавеното време на срещата Годой получи втори жълт картон и бе изгонен от игра

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички