Спорт

Хебър се даде и на Ботев (Враца)

  16.09.2022 23:01             
Хебър се даде и на Ботев (Враца)

„Ботев” (Враца) победи „Хебър” с 2:0 като гост на Националния стадион "Васил Левски" в среща от 11-ия кръг на Ефбет лига в повторния дебют на Даниел Моралес начело на тима. Така Хебър е 13-ти със 7 точки.
Гостите бяха по-активният тим през първата част и създадоха първата си опасност в третата минута, докато домакините опитаха да създадат голово положение едва в 27-ата.
По-малко от десет минути след това Браян Переа удари гредата на вратата на Хебър, за да се стигне до последните пет минути на първата част, в която Хебър се пропука. Първо Хлеб Бухал си вкара автогол в 40-ата минута, а пет минути по-късно Переа се разписа за 2:0 след пас на Валбуена.
Второто полувреме започна с много добра възможност за Хебър, но Венсан Марсел нямаше шанс от фаул и ударът му срещна напречната греда. След час игра домакините отново създадоха опасност пред вратата на Ботев (Враца), но Костов се справи с удар от дистанция на Арсенио Валпорт.„Ботев” отвърна с хубав удар на Йохан Валбуена, който премина покрай вратата на Хебър. В следващите минути отново Валбуена за Ботев и Марсел за Хебър стреляха опасно, но съперниковите вратари се справиха.
До края двата тима направиха по няколко смени, а чистите голови положения липсваха.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

"НИНА ТРЕЙД-18" ЕООД - СКЛАД ЗА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ ПРОДАВА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ГРЕДИ, ДЪСКИ, ДЮШЕМЕ, ЛАМПЕРИЯ, ПОДПАЛКИ И ДР. НА НИСКИ ЦЕНИ В СРАВНЕНИЕ С КОНКУРЕНТИТЕ. 0899 198 498

РЕСТОРАНТ РОНИ /ТЕАТЪРА/ - БОГАТО ОБЕДНО МЕНЮ. КЕТЪРИНГ ДО ДОМА И ОФИСА. КАЧЕСТВО НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ. 0878 103 118

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ, ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР, ГРИМ. 0888 616 438
Всички