Регионът

Опънаха скарата, вече върви саундчека на Бирфеста в Ракитово

  21.06.2024 16:10             
Опънаха скарата, вече върви саундчека на Бирфеста в Ракитово

РАКИТОВО. Дървените въглища вече са разпалени и скарата е сложена, а ледената бира охлажда най-върлите фенове на рока, докато музикантите правят саундчека си. Тази вечер започва второто издание на Rock and beer fest, както вече писахме. Време е за хубава музика и студена биричка! В 16 часа запона загряването с вечни рок парчета, а в 18 часа Димитър Коларов от Ракитово ще излезе на сцената със своята китара. В 19 часа се дава старт на купона с музикантите от Фанданго, а в 21 часа ще започне концерта на Дичо.

Община Ракитово за втори път организира любимото събитие на малки и големи. Парк “Свобода” отново ще е домакин на събитието на 21 и 22 юни, в което ще се включат любими музиканти.

На 22 (събота) варненците от “Мистър Хард” ще донесат морето при нас, а след тях вокалистът и китаристът от “Атлас” ще ни гостуват с новата си група “Пепи Маринов бенд”.
Прохладата е осигурена от няколко вида крафт бира, храната от скарите на местни производители, и шареният ван на победителя от телевизионното предаване Хелс китчън Реджеп Бадев и неговите специалитети. За най-малките ще има сладки изкушения и забавления.

Диджей ще даде началото на доброто настроение. И през двата дни хубавата музика ще зазвучи в 16:00 часа.
Концертите започват в 19:00 часа, както следва: 21 юни - петък : 19:00 часа “Фанданго”; 21:00 часа Дичо
22 юни - събота: 19:00 часа “Мистър хард”; 21:00 часа “Пепи Маринов бенд”.
 


Свързани