Спорт

Днес представиха официално Веселин Великов като треньор на Хебър

  10.06.2024 17:29             
Днес представиха официално Веселин Великов като треньор на Хебър

Както се и очакваше, Веселин Великов днес официално бе представен като старши-треньор на мъжкия представителен тим на ФК Хебър през сезон 2024/2025 г. Наследникът на Любослав Пенев започва официално работа от днес, а в спортно-техническия му шаб влизат асистентите Левон Апкарян(първи помощник), Венко Димов(треньор на вратарите) и Владислав Георгиев(кондиционен специалист).  
"Благодаря на ФК Хебър за поканата и гласуваното ми доверие. Ще работя с всички сили да го оправдая в максимална степен. За всеки треньор ще бъде трудно да заеме този пост веднага след Любослав Пенев, който безспорно вдигна летвата високо. Въпреки това вярвам, че с усилията на моите асистенти, ръководството, спонсорите, футболистите и феновете, ще направим всичко възможно Хебър да играе добър и печеливш футбол", заяви след подписване на договора си с Хебър Веселин Великов.


Веселин Великов е бивш национален състезател на България. Роден е на 19 март 1977 година в град Елена. Като футболист, играещ на поста защитник преминава през отборите на Етър (Велико Търново), ЦСКА – ностител на Купата на България през 1999 г., Марек (Дупница), Кавала (Гърция), Родопа (Смолян), Любимец, където и завършва кариерата си на футболист. 

Треньорската му кариера започва от Любимец през 2013 г., а след това в продължение на 3 години води Дунав(Русе), с който записва мачове и в европейските клубни турнири. Под негово ръководство в първия сезон, в Първа лига Дунав завършва на четвърто място, като с това изравнява клубния си рекорд за най-високо класиране в елита на българския футбол. Отборът участва и в турнира Лига Европа, където отпада от Иртиш (Казахстан) в първия предварителен кръг. Заради постиженията през тригодишния си престой в Русе, Веселин Великов е награден със Златна значка „Русе“ от кмета на града Пламен Стоилов. Великов е бивш наставник на Царско село, Кариана(Ерден), Ботев(Враца), Етър(Велико Търново) и Черноморец(Бургас). 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички