Крими

Полицейският бюлетин на 10 юни 2024 г.

  10.06.2024 12:48             
Полицейският бюлетин на 10 юни 2024 г.

Криминалисти от РУ-Пещера иззеха канабис от частен имот в брациговското село Исперихово. Служителите от група «Криминална полиция» извършили проверка на имот обитаван от 21-годишен жител на село Исперихово. Вътре органите на реда открили засадени общо 38 стръка с растения от вида на конопа в различен етап на развитие. Височината им варирала между 0.30 м. до 2 метра. Последвал полеви наркотест, който реагирал положително на марихуана. На мястото е извършен оглед и дрогата е иззета. Освен младия мъж, който оглеждал марихуаната полицаите задържали и негов 57-годишен близък. Роднината се опитвал всячески да попречи на органите на реда да изпълнят задълженията си, дори ги нападнал, отправял към тях заплахи и закани за саморазправа. По случаите са образувани бързи производства под надзора на прокуратурата в Пазарджик.

 

Автор на домова кражба е установен и задържан от служители на участък «Изток» в Пазарджик. Преди няколко дни в участъка била депозирана жалба от 70-годишна жителка на квартал «Изток». Тя се оплакала, че апаш е проникнал в жилището през незаключена входна врата. Била извършена кражба на сумата от 400 евро. След предприетите действия и разследване „по горещи следи“ органите на реда задържали автора на посегателството. Оказало се, че това е 29-годишен жител на същия квартал. Спрямо него е образувано досъдебно производство.

Пресцетър на ОД МВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички