Други

Благотворителен концерт напълни Театъра в помощ на Стоян Караджов

  08.06.2024 06:30             
Благотворителен концерт напълни Театъра в помощ на Стоян Караджов

ПАЗАРДЖИК. На 3 юни публиката изпълни ДКТ „Константин Величков“ – там Ансамбъл „Пазарджик“ и гражданската организация „Добро сърце“ направиха благотворителен концерт в помощ на съгражданина ни Стоян Караджов – създателят на най-богатия исторически сайт за региона – pzhistory.info.

Стоян е роден през 1973 г., а през 2002-а заболява от множествена склероза. Това обаче го прави още по-борбен и активен. Само година по-късно той започва да се образова в областта на компютърните науки и да използва технологиите за да прави своите значими проекти.

Събраните средства от концерта сега  са 4210 лева. Те бяха предадени на Стоян Караджов  веднага след концерта, съобщиха организаторите.

„Искам да благодаря на "Добро сърце" -Пазарджик, на Ансамбъл “Пазарджик“ и специално на Атанас Чолаков за добрината им. Красотата, хармонията и енергията, която Ансамбълът сътвори на сцената, бяха възхитителни и се почувствах горд, че ме направиха част от тази магия“, написа след събитието развълнуваният Стоян Караджов.

(Зн)


Свързани