Избори

Небие Кабак: Ние можем сами да определяме бъдещето си, гласувайте в неделя

  07.06.2024 22:34             
Небие Кабак: Ние можем сами да определяме бъдещето си, гласувайте в неделя

ПП ДПС закри предизборната си кампания за нашия регион днес в Мраморната зала на ЦЛПР – ОДК в Пещера.

На закриването на кампанията присъстваха кандидатите за народни представители Небие Кабак,Осман Мурадов, Муса Мандраджи, Мустафа Бухов,Юлиян Лещаров,Самир Коджаали,Мустафа Алиш  и Исмаил Сираков,областния председател на ДПС-Пазарджик Юмер Хамза, кмета на община Сърница  Неби Бозов, общинските председатели на ДПС  Пещера,  Велинград и Ракитово-Зехра Алиш, Исмаил Моллов и Момчил Арнаудов.

„Дойде и последният ден на предизборната кампания! Смело мога да определя тази кампания, като кампания, която имаше изключително положителен заряд, целеустременост и увереност. Благодаря на колегите от листата, на членовете на Областния предизборен щаб и на всички от актива на ДПС – Пазарджик за неуморните усилия, които положихме заедно! Никога не съм се съмнявала във вас, но вие бяхте повече от всеотдадени в името на нашата обща кауза!

Разбира се, не на последно място искам да се обърна към избирателите….благодаря ви за това, че отделихте от времето си, за да се срещаме лице в лице и да си поговорим за важните въпроси в държавата! Успях да усетя подкрепата ви, за което съм ви изключително признателна!
Живеем във времена на демокрация, която не ни е даденост, демокрация, за която някой, някога, някъде е платил с живота си за да я имаме ние днес! Именно, чрез демократичния си избор да упражним правото си на глас, ние можем да избираме сами бъдещето си! “

С тези думи се обърна към присъстващите в залата на закриването на предизборната кампания на ДПС-Пещера Небие Кабак  кандидат за народен представител.

С номер 2️⃣8️⃣ заедно с хората от област Пазарджик, заедно за просперитета на България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани