Избори

Ивайло Шотев: България има нужда гласовете ни да изкрещят като един „Заслужаваме повече!“

  07.06.2024 20:23             
Ивайло Шотев: България има нужда гласовете ни да изкрещят като един „Заслужаваме повече!“

България е Европа. Европа е България. ????????????????

Ние сме част от голямото европейско семейство, в което многовековните ни традиции са предмет на дълбоко уважение от нациите в него. Тези традиции ще се запазят и ще придобиват още по-голямо признание. 

България трябва да носи с гордост името си в Европа не само заради миналото. А заради избора си да бъде част от едно силно, свободно, прогресивно бъдеще. Бъдеще със силна и независима икономика. Бъдеще с работещи и солидарни институции. Бъдеще, в което няма малък, голям, мой или твой човек, а има хора, които гледат заедно в една посока. 

Вярваме, че посоката на България винаги е била към Европа, към просперитет, към отскубване от зависимости и клопки на раздора. Нашата страна заслужава грижата ни, заслужава гласовете ни, които да изкрещят "Заслужаваме повече!" . Нека ги използваме в неделя. Гласовете ви имат значение и не позволявайте на никого да ви убеди в обратното.

Ивайло Шотев е кандидат за народен представител на "Продължаваме Промяната - Демократична България" с номер 14, преференция 101.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани