Крими

Майстор Сръчко! Само няколко часа след пускане от ареста крадец отново направи удар... Пак неуспешен

  07.06.2024 12:24             
Майстор Сръчко! Само няколко часа след пускане от ареста крадец отново направи удар... Пак неуспешен

Млад мъж направи опит за кражба от магазин няколко часа, след като беше освободен от полицейския арест, където бе задържан за друго подобно престъпление, съобщиха от ОД МВР-Пазарджик.  Както съобщихме във вчерашния информационен бюлетин на полицияа, 22-годишен жител на пловдивското село Три водици е бил задържан за срок от 24 часа в ареста. Причина за това е опит за кражба от касата на магазин в сряда. За негова зла участ той бил забелязан от служителите в обекта и на мястото пристигал полицейски автопатрул от РУ-Пазарджик, който го задържал.  Спрямо него било образувано бързо производство.

Вчера следобед апашът бил освободен от полицейския арест, поради изтичане срока на задържането му. Няколко часа по-късно той отново направил за кражба от  магазин за хранителни стоки в областния град. Работещите вътре обаче го спипали докато измъквал сумата от 400 лева и отново повикали органите на реда. Така само след няколко часа на свобода мъжът се озовал отново в полицейския арест. Сдобил се и с второ бързо производство.

Работата по случаите продължава под надзора на прокуратурата.


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички