Крими

Полицейският бюлетин на 7 юни 2024 г.

  07.06.2024 12:18             
Полицейският бюлетин на 7 юни 2024 г.

Септемврийски криминалисти задържаха млада жена с наркотици. Вчера екипи на група „Криминална полиция“ при РУ-Септември извършили проверка в жилище, обитавано от 23-годишна жителка на пловдивското село Брестовица. В едно от помещенията жената съхранявала 15 полиетиленови топчета съдържащи суха растителна маса. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана в ареста на РУ-Септември за сок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

Непълнолетен и малолетен извършили вандалска проява са установени от служители на РУ-Пазарджик. В полицейското управление се получила жалба от собственичка на лек автомобил „Пежо“. Жената съобщила, че неизвестен е счупил страничното огледало на паркираното возило. Със случая се заели служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик. Така полицаите стигнали до самоличността на извършителите, които се оказали две момчета – на 13 и 15 години от областния град. По случая е образувана преписка, която е изпратена по компетентност на Районната прокуратура в Пазарджик.      

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички