Избори

Първа копка за ремонт на централната ул. “Христо Ботев“ в Костандово бе направена днес в присъствието на кандидатите за народни представители от ДПС

  04.06.2024 16:18             
Първа копка за ремонт на централната ул. “Христо Ботев“ в Костандово бе направена днес в присъствието на кандидатите за народни представители от ДПС

Първа копка за ремонт на ул.“Христо Ботев“ в гр.Костандово бе направе днес в присъствието на кандидатите за народни представители от ДПС – Искра Михайлова, Небие Кабак, Осман Мурадов, Цанко Молов и Юлиан Лещаров, кметът на община Сърница – Неби Бозов, кметът на община Ракитово – Георги Холянов, кметовете на Костандово и Говедаре, председателят на Областния съвет на ДПС – Юмер Хамза.

Общинските съветници от ДПС в ОбС – Ракитово, Общинският председател на ДПС-Ракитово Момчил Арнаудов, общинският председател на ДПС -Пазарджик – Любомир Стойков. Средствата за ул. „Христо Ботев“ и ул. „Васил Левски“ са осигурени с помощта на депутатите от ДПС, като освен в Костандово,  ще бъде направено благоустройство и на ул. „Борова гора“ в Ракитово. Ремонтът на ул. „Христо Ботев“ обхваща участъка от входа на града от посока Велинград до ул. „Васил Левски“. Ул. „Васил Левски“ ще бъде ремонтирана от входа откъм Ракитово до изхода за Дорково.

Двете улици в Костандово и са централни за града и общата стойност за реконструкцията им възлиза на близо осем милиона лева, те са постъпили в общинската хазна като част от общо три приоритетни общински проекти на Община Ракитово и са включени в специалното приложение към Закона за държавния бюджет за 2024г. Третият проект е ул. „Борова гора“ в Ракитово. В изпълнение на чл. 107 от Закона за държавния бюджет за 2024 г., проектите се финансират на базата на сключено споразумение между министъра на регионалното развитие и благоустройството и кмета на община Ракитово. Инвестициите в инфраструктура и подобряване на средата за бизнес и живот на местно ниво се очаква да допринесат за ускоряване на икономическия растеж в средносрочен план.

При срещата си с гражданите и кметовете на общини, кандидат – депутатите разясниха и каква ще бъде политиката и приоритетите на ДПС в следващото Народно събрание и Европарламента, като представиха основните задачи, които ще бъдат решени и за малките общини в страната.

За да подкрепите ДПС в изборите за Народно събрание и Европарламент, гласувайте с бюлетина №28.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Свързани