Пеевски към президента Радев: Никой няма да промени ценностната принадлежност на България

  03.06.2024 18:38             
Пеевски към президента Радев: Никой няма да промени ценностната принадлежност на България

"За упоритите опити на Румен Радев да се намеси в предизборната кампания има само едно обяснение - много иска, ама не му стиска. това заяви съпредседателят на ДПс Делян Пеевски.

"Отново трябва да му бъде напомнено да престане да плаши хората, а ако неудържимо го влече активната политика - да напусне президентския пост и да заповяда на политическия терен. 

Ако няма смелостта да го направи, да изчака срока на мандата си и да престане да поучава и да се опитва да менторства политиците. 

Но, тази “смелост” я знаем - той и неговият кръг се снишиха с подвити опашки, когато осветих плановете им да промушат политическия си проект “Трети март”.  

Радев много ясно трябва да осъзнае, че България е член на ЕС и НАТО и никой няма да промени тази ценностна принадлежност. 

Самозванците, които злоупотребяват с доверието на хората, страхливичко поглеждайки на Изток, където са техните кумири, не могат да променят пътя на страната ни. 

Злоупотребата с толкова важни за хората теми като мира, сигурността и отбранителните способности на държавата проявяват политическата им несъстоятелност и безотговорност".

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 


Свързани