Други

Вестникът на Спортното училище с престижна награда от национален ученически конкурс за журналистика

  19.05.2024 12:34             
Вестникът на Спортното училище с престижна награда от национален ученически конкурс за журналистика

ПАЗАРДЖИК-СТАРА ЗАГОРА. Вестникът на Спортното училище спечели специалната награда на Фондация “Постижения” в Националния ученически конкурс за журналистика "Гео Милев". Награждаването се проведе на 17 май в къща музей "Гео Милев" в Стара Загора. Клубът по интереси "Млад журналист", чиято заслуга е издаването на вестника, беше представен от Стоян Ангелов от 10.в клас, Илияна Ненковска от 10.в клас и Ивон Ханджийска от 10.б клас, водени от ръководителя им Ралица Иванова и Иля Карагьозов.

Учениците бяха наградени с грамота и книги от председателя на медийния конгломерат "Национална бизнес поща" от Виктория Караабова-Стоянова, която е и изпълнителен директор на Фондация "Постижения" и член на журито в конкурса. Тя изрази горещите си надежди, че в лицето на възпитаниците на Спортното училище в Пазарджик ще види бъдещи спортни журналисти.
(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички