Регионът

3000 козунаци получиха пенсионерите в Септемврийско за Великден

  06.05.2024 12:55             
3000 козунаци получиха пенсионерите в Септемврийско за Великден

Месо, яйца и козунаци имаше и за социално слаби жители на община Септември

В Септември и Ветрен се проведоха благотворителни футболни турнири

За поредна година кметовете от община Септември подпомогнаха социално слаби и възрастни хора от територията на цялата община.

150 пакета от месо, яйца и козунаци бяха разнесени на най нуждаещите се. Пенсионерите от всички населени места в Септемврийско получиха 3000 козунаци за празничната трапеза.

В инициативата подета преди 9 години от Марин Рачев и утвърдила се вече като традиция се включиха повечето кметове от общината, заедно с целия ръководен екип, начело с кмета Васка Рачева и народния представител Стефан Мирев.

Организираният футболен турнир от Маги Йоцова в гр. Септември с надслов "Бъди човек '2024" допълнително подсигури продукти за нуждаещи се хора.

Той бе подкрепен от кметът Васка Рачева с купи и парични средства необходими за провеждането му. Фирма РЬОФИКС също се включиха в дарението.

"На Велика Събота беше удоволствие за мен да бъда част от мероприятията, организирани за посрещането на светлия Християнски празник Великден.

И в Септември, и във Ветрен, деца и младежи активно участваха, с любов и старание във великденските мероприятия. Поздравявам всички участници за протегнатата ръка, защото постъпките на нашите деца и младежи са огледало на обществото ни.

Благодаря на Здравко Лазаров, че откликна на поканата ми заедно да наградим победителите и участниците в турнира, организиран за поредна година от Маги Йоцова в гр. Септември. Всички знаем кой е той във футболните среди и съм убедена, че с неговото присъствие тези мероприятия ще наберат още по голяма популярност за в бъдеще. Благодаря и на кметовете от нашата община, които се отзоваха и активно участваха при разнасянето на продуктите на хора в нужда", сподели от гр. Ветрен в края на деня кмета на общината Васка Рачева.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031

ТЪРСИМ КАМЕРИЕРКИ ЗА ХОТЕЛ В ПРИМОРСКО. 0888 33 41 82, 0888 73 44 03

ЕДНОСТАЕН ПОД НАЕМ. 0877843155
Всички