Регионът

Общинари се включиха в почистването за Великден в Ракитово, Костандово и Дорково

  26.04.2024 18:35             
Общинари се включиха в почистването за Великден в Ракитово, Костандово и Дорково

Общинските служители, заедно с кмета Холянов и неговите заместници Колчева и Кюркчиев се включиха в подготовката за Великден като днес следобед обходиха ключови места и почистиха отпадъците.

Администрацията в Ракитово, заедно с общинските съветници Мария Пейчинова и Айше Къркелова направиха оборка на ключови точки в града. Почистено е при Часовника, Жулейца, при реката около църквата и СУ" Св. Кл.Охридски", при входовете на града откъм Велинград и Цигов чарк, центъра, джамията и стадиона.

Колегите от Костандово почистиха градския парк, двата бряга на р.Мътница в района на пазара и около спирката за Ракитово. Дорковци се включиха с оборка на централната част на селото.

Сред отпадъците преобладаваха празни кенчета, шишета, чаши от кафе, хартии и пластмаси.

В центъра на Ракитово, където ще се проведе тържеството за Великден (4 май), бяха посадени и нови цветя.

Отправяме апел към всички съграждани - моля, пазете чистота! Една мъничка лична крачка е огромна крачка към създаването на по-добър дом за всички ни - напомнят от Община Ракитово.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички