Регионът

По-малко от седмица до финала на конкурса за "Най-добре зацветен двор"

  18.04.2024 16:24             
По-малко от седмица до финала на конкурса за \

Остава по-малко от седмица до крайният срок за участие в конкурса на "Биовет" АД за "Най-добре зацветен двор". В него право на участие имат всички жители на Пещера, Радилово и Капитан Димитриево. Заявки за участие се приемат до 24 април, включително, като те трябва да бъдат изпратени на адрес: [email protected]

Към момента всички участници в конкурса могат да видят изпратените от тях снимки на страницата на Биовет АД във Фейсбук.

Подкрепете с бутончето "Харесвам" онези от тях, които според вас заслужават да бъдат класирани на първо, второ или трето място.

Връчването на наградите от конкурса ще се състои на 27 април, събота, 2024 г. на пл. "България" в гр. Пещера от 11.00 ч., в рамките на провеждащия се за трети път фестивал "Пъстроцветна Пещера". В събитието ще се включат децата от ЦПЛР - Пещера, както и танцова група от НЧ"Развитие - 1873". Очаквайте и дефиле на представителите на всички училища, които ще ни покажат как можем да си направим дрехи от рециклируеми материали.

Както винаги ще има и фирми, които продават цветя, много настроение и празничност през целия ден.

 

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички