Регионът

Дългогодишен служител на РУ-Пещера се пенсионира

  18.04.2024 16:03             
Дългогодишен служител на РУ-Пещера се пенсионира

Днес служителите от РУ-Пещера изпратиха в заслужена почивка своя дългогодишен колега и приятел инспектор Ангел Пехливанов. В последния си работен ден преди пенсиониране инспектор Пехливанов бе уважен от цялото ръководство и от редовите служители на управлението. Той започва своята кариера във вътрешното министерство през 1983 година, като курсант в тогавашното Средно милиционерско училище в Пазарджик. След завършването му през 1986 година започва реалната му служба, която преминава изцяло в редиците на Районно управление - Пещера. Бил е на младши-изпълнителски и изпълнителски длъжности в криминална и охранителна полиция. За близо 38 години отдадена, честна и почтена служба в името на обществото и хората инспектор Ангел Пехливанов е живата история на районното управление в родопския град. Той остава след себе си уважение и доверие сред гражданите на Пещера и топли спомени за отличната работа с колегите си.

На изпроводяк полицаят получи много подаръци, благопожелания и уверение, че вратите на РУ-Пещера остават винаги отворени за него.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички