Регионът

Кметът на община Лесичово чете приказка в детска градина "Слънчице"

  18.04.2024 11:16             
Кметът на община Лесичово чете приказка в детска градина \

КАЛУГЕРОВО. Кметът на община Лесичово инж. Серьожа Лазаров посети детска градина „Слънчице“ в Калугерово и взе участие в „Походът на книгите“. Прочете на децата приказката на Владимир Сутеев „Корабчето“, а те слушаха с интерес за приключенията на Жабчето, Пиленцето, Мишлето, Мравката и Бръмбарчето.

"Походът на книгите" е инициатива, стартира през 2011 година и се провежда ежегодно от 2 април до 23 април. Тя има за цел да насърчи ранното детско четене и интереса към книгите при деца на всякаква възраст. В нея взимат участие известни личности от всички сфери на културния, спортния, обществения и политически живот в страната. С началото ѝ – 2 април – се отбелязва Международният ден на детската книга и рожденият ден на един от най-обичаните разказвачи на приказки – Ханс Кристиян Андерсен.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички