Крими

Полицейският бюлетин на 15 април 2024 г.

  15.04.2024 13:20             
Полицейският бюлетин на 15 април 2024 г.

Седмина са задържани за притежание или разпространение на наркотици пред последните няколко дни. Служители на полицейския участък в Ракитово засекли 16-годишен младеж от родопското градче и 32 годишен негов съгражданин.  След личен обиск органите на реда открили 8 саморъчно направени цигари с марихуана и плик с бучка амфетамин. Колегите им от РУ-Велинград проверили 20-годишен мъж от ракитовското село Дорково. У него били открити 4 пликчета със синтетичен канабиноид. Служители от участък „Изток“ при РУ-Пазарджик извършили проверка на 17-годишен тийнейджър от село Драгор. У него намерили 6 топчета със синтетичен канабиноид. Служители от сектор „Криминална полиция“ задържали 40-годишен пазарджиклия, който съхранявал в себе си и жилището си марихуана и амфетамин. В апартамента били открити и 9 растения от рода на конопа в начален етап на развитие. С неголямо количество амфетамин била засечена  27-годишна жена от Банско. Криминалистите от РУ-Пазарджик заловили и криминално проявен дилър на наркотици в района на пътя между Пазарджик и АМ „Тракия“. По време на спирането на лек автомобил, в който пътувал  32-годишният жител на областния град опитал да се отърве от плик с бучка от бяло прахообразно вещество. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за около амфетамин с маса около 92 грама. И седмината са задържани в арестите на полицейските управления в региона. По случаите са образувани бързи производства под надзора на прокуратурата.

Двама пияни водачи са засечени от пътни полицаи при ОДМВР-Пазарджик и РУ-Септември. В петък вечерта на улица в пазарджишкото село Ивайло органите на реда извършили проверка на „Опел“ с водач 65-годишен жител на същото село. След проба с дрегер се оказало, че той е зад волана с 3.10 промила концентрация на алкохол. По-скромен от него се оказал 56-годишен мъж от Сърница. Той управлявал возилото си по уличите на село Варвара с 2.29 промила. Спрямо двамата водачи се водят бързи полицейски производства.   

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ЗАМЕНЯМ АПАРТАМЕНТ В ПАЗАРДЖИК ЗА АПАРТАМЕНТ ВЪВ ВЕЛИНГРАД. 0896 357 762

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

СДРУЖЕНИЕ "БЪДЕЩЕ" - ГР. ПАЗАРДЖИК ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ РЕХАБИЛИТАТОР В ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ИНТЕГРАЦИЯ С РАБОТНО ВРЕМЕ 4 ЧАСА, С МНОГО ДОБРО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ, МОЖЕ И ПЕНСИОНЕР ИЛИ СТУДЕНТ. 0879 001 031
Всички