Регионът

24 ученици получиха срочни стипендии за отличен успех от фондация “Асарел”

  11.04.2024 13:03             
24 ученици получиха срочни стипендии за отличен успех от фондация “Асарел”

ПАНАГЮРИЩЕ. 24 ученици от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище получиха срочни стипендии за отличен успех от фондация “Асарел”. Директорът на училището инж. Лушка Апостолова благодари за дългогодишната подкрепа по проекта “Образование за всички” и поздрави отличниците за това, че очевидно добре са използвали предоставените им от фондацията учебници.

“В Библията е казано: “Искай и ще ти се даде. Търси и ще намериш. Хлопай и ще ти се отвори”. Аз Ви желая - да искате и да реализирате всичките си мечти и стремежи; да търсите и да намерите най-верните решения на всички проблеми и да хлопате силно и упорито на вратата на успеха и тя да се отвори пред Вас”. Това пожела на стипендиантите Галя Костова - прокурист на “Асарел-Медет”АД и председател на фондация “Асарел”. Тя посочи, че образователният проект се осъщестява от 2012 г. и освен финансово поощрение стипендиантите получават книга с въпроси за знаещите от тв играта “Стани богат”, наречена “Светът в ръцете ти”.

“Това за мен е помощ, но и подкрепа за вложените усилия и стремежа към знания”, сподели дванадесетокласникът Костадин Карабойчев, който за шести път получи срочна стипендия от фондацията. Заедно с него бяха наградени и Деница Чамова, Зорница Вайсилова, Мануела Грамчева, Евелина Брандийска, Даная Петрова, Никол Воденичарова, Георги Хаджисимеонов, Симеон Новаков, Камелия Пъкова, Василена Маслева, Георги Байряков, Стела Скачкова, Велислава Патърчанова, Теди Райчев, Кристияна Предьова, Даная Попова, Валентин Велков, Ани Василева, Ивелина Гугова, Ана Илиева, Александра Димитрова, Петко Тухчиев и Методи Маринов.

(Зн)


Свързани