Крими

Жена пострада при катастрофа с камион и автобус с украинци

  13.03.2024 10:28             
Жена пострада при катастрофа с камион и автобус с украинци

АВТОМАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ". На 13.03.2024 г., в 07.03 ч., е получен сигнал на телефон 112 , че на АМ „Тракия“, около 89 км., посока Пловдив, преди Мокдоналдс, за възникнало ПТП между товарен автомобил и автобус.

По време на огледа на мястото, извършен от служители на „Пътна полиция“, става ясно, че автобусът се е движил зад камиона, настигнал го е и се е ударил в задната му част. След удара водачът на автобуса е загубил управление и возилото се блъснало и в матинелата.

Нанесени са материални щети и един пътник от автобуса е леко пострадал. Това е 51-годишна жена, украинска гражданка, която е транспортирана в болницата и, за радост, няма сериозни травми и наранявания. Водачът на автобуса също е украински гражданин, на 40 години. Пътниците са били петима, всички украинци. Продължили са пътя си с друго превозно средство.

И двете возила са преместени в аварийна лента и мястото е обезпечено с конуси и светлинна сигнализация. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. Пътния инцидент ще бъде отработен по административен ред от екипи на сектор "Пътна полиция".

(Зн)


Свързани