Понеделник, 29 Апр 2024
 
Регионът

Осмомартенското автошоу „Бързи и (не) яростни“ ще се проведе за втори път в Ракитово

  22.02.2024 18:47             
Осмомартенското автошоу „Бързи и (не) яростни“ ще се проведе за втори път в Ракитово

Община Ракитово, със съдействието на СУ Св. Климент Охридски”, организира за втора, поредна година Осмомартенското автошоу Бързи и (не) яростни. Дамското рали ще се проведе с няколко вида елементи на трудност - слалом с автомобила между препятствия на преден ход, паркиране на автомобила в гараж на преден и заден ход, габаритен двор и успоредно паркиране на заден ход (френско). И тази година техническата организация е поверена на зам.-директора на училището Емил Ганев и преподавателя Алеко Еюпов, които в първото издание на състезанието се справиха блестящо.

Няма възрастови ограничения за състезателките. Класирането ще бъде индивидуално след излъчването на победител с най-добро време във всички състезателни дисциплини. При показани равни резултати, ще се прави допълнителна обиколка!

В 13:00 всички участници трябва да са в двора на училището за технически преглед, теглене на номера и брифинг. Началото е на 8 март 2024г. в 14:00 часа в двора на училището. Предварителните записвания можете да направите на e-mail: [email protected].

Очакваме ви, за да докажем, че жените могат да бъдат не само добри, опитни, но и отговорни шофьори - отправят предизвикателство организаторите.

(Зн)


Свързани