Пазарджик

Бербатов и Стилиян Петров се срещат и с кмета Куленски при днешната си визита

  20.02.2024 07:05             
Бербатов и Стилиян Петров се срещат и с кмета Куленски при днешната си визита

ПАЗАРДЖИК. При днешната среща на Димитър Бербатов и Стилиян Петров с футболните хора от региона и областния град е планувана и визита при кмета на общината Петър Куленски за обща пресконференция. Тя е от 15 часа и ще се прелее в срещата с представителите на футболни клубове в гранд хотел „Хебър“.

Преди изборния конгрес на БФС на 15 март кандидатът за президент Димитър Бербатов и екипът му обикалят страната за трети път, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол. Преди часове те проведоха среща в Кърджали и Хасково с представители на футболните клубове там, а по-рано днес ще бъдат и в Пловдив. На 22 февруари ще проведат срещи в Габрово и в Ловеч.

Преди две години в Пазарджик на работна среща идва Стилиян Петров, който като футболист на ЦСКА неведнъж е идвал на дискотека тук заедно с приятели от града. Бербатов пък разговаря с клубовете преди 2 години и половина.

"Утре имаме среща с клубовете от Пловдив. След това Пазарджик. Между тези срещи имаме и срещи с кметовете, защото много от аматьорските клубове и детско-юношеският футбол зависят от финансирането на определени общини и кметове и е важно за тях да разберат ние с какво може да помогнем, това което искаме ние да направим“, коментира  пред колегите от dsport Стилиян Петров за предстоящите срещи за екипа на Димитър Бербатов.

Програмата на Бербатов може да прочетете ТУК.

(Зн)  


Свързани