Пазарджик

Антитерористи обучаваха пазарджишките полицаи в Центъра на Академията

  09.02.2024 16:27             
Антитерористи обучаваха пазарджишките полицаи в Центъра на Академията

Днес специализирано обучение се проведе на територията на Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР. Неговата тема бе с акцент към тактически правилната  и законово обоснована употреба на физическа сила, помощни средства и огнестрелно оръжие от полицейските органи при изпълнение на служебните им задължения. Инструктори бяха опитни служители от ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма”, а в занятията взема участие полицейски служители от всички звена в ОДМВР-Пазарджик.  

"Продължава активното обучение на полицейските служители във връзка с разпоредените от ръководството на МВР мерки в тази насока. Занятията имат за цел усъвършенстване и надграждане на вече съществуващите теоретични и практически знания и умения на служителите с полицейски правомощия", коментира говорителят на Од МВР-Пзарджик Мирослав Стоянов.

(Зн).


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ ПОД НАЕМ УРЕДЕН ВТОРИ ЕТАЖ ОТ КЪЩА В ОГНЯНОВО И ОВОЩНА ГРАДИНА С РАННИ ХУБАВИ ЧЕРЕШИ И ДРУГИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА. 0897 963 033

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845
Всички