Пазарджик

Библиотечни специалисти се обучиха на модерните техники на презентиране

  09.02.2024 15:55             
Библиотечни специалисти се обучиха на модерните техники на презентиране

Преди часове в Регионална библиотека „Никола Фурнаджиев“ Пазарджик 23-ма библиотечни специалисти участваха в обучение на тема :“ От класическия Power Point към модерните техники на презентиране“. Участниците бяха от РБ“Н.Фурнаджиев“ и читалищните библиотеки в областта, а лектор бе Наталия Георгиева, магистър по философия от Софийския университет „Св. Кл. Охридски“, комуникационен експерт, с опит в институционалния PR и корпоративните комуникации.

Обучението има за цел да надгради уменията на участниците да формулират ясно своите идеи и да предадат убедително посланията си, когато говорят пред публика. Основни теми в обучението бяха : елементите на добрата презентация; защо е важно да познаваме аудиторията,пред която презентираме, как да структурираме съдържанието на презентацията си, как да превърнем презентацията си в история, която ангажира, вдъхновява и насърчава към действие, как да се справим със сценичната треска и да сме убедителни когато представяме идеите си пред аудитория.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ДАВАМ ПОД НАЕМ УРЕДЕН ВТОРИ ЕТАЖ ОТ КЪЩА В ОГНЯНОВО И ОВОЩНА ГРАДИНА С РАННИ ХУБАВИ ЧЕРЕШИ И ДРУГИ ПЛОДНИ ДЪРВЕТА. 0897 963 033

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888 412 845
Всички