Регионът

Земеделските производители отново блокират подхода към автомагистрала „Тракия“ и пътен възел Гелеменово

  07.02.2024 10:40             
Земеделските производители отново блокират подхода към автомагистрала „Тракия“ и пътен възел Гелеменово

Земеделските производители отново блокират подходът към автомагистрала „Тракия“ и пътен възел Гелеменово

Земеделските производители отново протестират. Днешният протест ще продължи от 10 до 13 часа. Той отново ще е в района на пътя между Пазарджик и Гелеменово, на разклона за село Сарая.

В тази връзка от полицията информират водачите на моторни превозни средства, че за това че е време ще бъде блокирани подходът към автомагистрала „Тракия“ и пътен възел Гелеменово.

Всички, които пътуват по посока Бургас и посока София, могат да използват за придвижване от и към автубана. Единият е през пътен възел Калугерово и близките населени места, а другият - през пътен възел Цалапица и оттам по главния път I-8, посока за град Пазарджик.

Това ще бъде в рамката няколко часа, докато приключи днешният протест. Препоръчваме на водачите да шофират с по-ниска скорост и с повишено внимание на всички основни кръстовища. Към подхода на Пазарджик са разположени дежурни патрулни екипи на сектор „Пътна полиция“. Нека да спазват стиктно разпорежданията на полицейските служители.

А земеделските производители се заканват, че ще продължат да протестират, докато исканията им не бъдат изпълнение – ще се събират всеки ден без събота и неделя.

Днес, освен машините, са изкарани и животни.

(Зн)


Свързани