Спорт

Ботев (Пловдив) праща младежки национал в Хебър

  05.02.2024 13:37             
Ботев (Пловдив) праща младежки национал в Хебър

ПЛОВДИВ. Футболните ръководства на Ботев (Пловдив) и Хебър се разбраха за още един трансфер - най-скъпият за "канарите", но сега те ще се разделят с него. Красиан Колев ще премине под наем в клуба от Пазарджик, откъдето тази зима "канарчетата" привлякоха головата машина Георги Николов и вратаря Матвей Игонен, твърдят колегите от Блиц. 

Да припопмин, че Ботев плати 300 000 евро на Септември (София) през декември 2022 г. за считания за голям талант халф, който записа и мачове за младежкия национален отбор. Колев стартира много силно при "жълто-черните", но заради колебливия си характер, и че се помисли за голяма звезда не се хареса на треньорското ръководство. След махането на Станислав Генчев стана твърда резерва. После се опита да се върне в игра след гол срещу Лудогорец при равенството 2:2, но сега ще му се наложи да заиграе за Хебър.

Същевременно в Пазарджик още чакат първия транш от 100 000 евро за преминаването на Георги Николов на "Колежа". Парите са жадувани на "Георги Бенковски", защото част от тях трябва да отидат за още неполучените ноемврийски заплати на футболистите.

(Зн)


Свързани