Понеделник, 29 Апр 2024
 
Други

Гадателката от Нова махала Айтен: Катаклизми очакват света през следващите 7 години

  04.02.2024 08:32             
Гадателката от Нова махала Айтен: Катаклизми очакват света през следващите 7 години

България е защитена - напролет ще има скандал, който ще предопредели провеждането на нови парламентарни избори, предрича тя

НОВА МАХАЛА. Посрещнахме новата 2024 г. с надежди и пожелания да е здрава, мирна и благодатна. Дали очакванията ще се сбъднат, сподели за „Знаме“ гадателката от родопското село Айтен Мачева от Нова махала. Айтен е ясновидка по рождение, а в рода й е имало две поколения лечители. Ето какво каза тя:

„Бъдещето ни се определя свише – заяви тя. - От тази година започва 7-годишен период на катаклизми в света. Те ще започнат от България, в която се намира енергиен център, определящ законите на земно и галактическо ниво. В тези години фатални събития в България са изключени, защото страната ни е под специална защита. Но това не се отнася за света. Там говорим за апокалипсис на енергийно и политическо равнище, но какъв ще е той, Господ не дава конкретика. Какво страшно ще се случи заради тревожността на хората от неизвестното?

Не са изключени силни земетресения и у нас

Хаосът тук ще е поносим, защото българите умеят да се справят с трудностите. След 7-годишния период се очаква началото на възхода на планетата, твърди гадателката. И промяната ще започне от България.

Още тази пролет ще има скандал на политическите сили в сглобката, който ще предопредели провеждането на нови парламентарни избори. Ще има и ново управление на държавата. Но положението на хората няма да се подобри. В нея всичко е ограбено. Важно е българите да вървим в правилния път и Господ да ни помага!”.

Пенка МИХАЙЛОВА


Свързани