Пазарджик

Светофар падна върху автомобили от силния вятър в Пазарджик, потроши бус

  27.01.2024 11:22             
Светофар падна върху автомобили от силния вятър в Пазарджик, потроши бус

Преди минути стълб със светофарна уредба бе повален от силния вятър на кръстовището на булевардите "Александър Стамболийски" и "Цар Освободител", съобщи в социалните мрежи фотографът Стоян Георгиев, който заснел инцидента. "Заснех го малко след като беше станало, чаках на светофара от другата страна", коментира пред "Знаме" Стоян Георгиев.

Устройството за светлинна сигнализация се стоварило върху чакащите на червен сигнал автомобили откъм страната на хипермаркет ЛИДЛ и Комплекса за социални услуги за деца и семейства на бул. "Цар Освободител"и е строшило предното стъкло на микробус с пазарджишка регистрация. За щастие пострадали няма. "Добре, че не е паднал върху минаващите точно в този момент по пешеходната пътека хора", коментират граждани инцидента.

"Знаме" призовава членовете на Постоянната общинска комисия „Обществен  ред, сигурност и безоп. на движението, транспорт, комуникации и иновации” незабавно да направи оглед на всички светофари и пътни знаци в града, за да провери доколко са амортизирани и компрометирани съоръженията от външните атмосферни влияния и застрашават ли здравето на пешеходци и шофьори.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички