Регионът

Незаконно застрояване, осветлението на гробищния парк и други проблеми обсъждат в приемните дни на кмета на Панагюрище

  08.01.2024 09:41             
Незаконно застрояване, осветлението на гробищния парк и други проблеми обсъждат в приемните дни на кмета на Панагюрище

Разделното събиране на отпадъците в някои от селата на община Панагюрище, преместването на контейнери на някои улици в Панагюрище, кандидатстването на Общината с проект за чистотата на въздуха по програма на Министерството за околната среда и водите, поставянето на „легнал полицай” на някои улици, осветлението и тоалетната в Гробищния парк… Това бяха част от темите, които гражданите на община Панагюрище поставиха в първия за 2024 година приемен ден на кмета Желязко Гагов.

Поставен бе и въпросът относно довършването на пътя до местността Манзул, за който няколко години в бюджета на Община Панагюрище се заделят средства.

Кметът Гагов бе потърсен  и за съдействие относно финансова подкрепа за ремонт на хижа „Павел Делирадев”.

В последния приемен ден на 2023 година  /29 декември/  също имаше интересни моменти. Тогава кметът бе запознат подробно с юридически казус относно незаконно застроен имот. Преписката за него е образувана в ДНСК още през 2020 годна и оттогава досега са извършени няколко проверки. Заключението е, че става дума за преместваем търговски обект за хранителни стоки, който е поставен без правно основание и издадено разрешение за поставяне.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички