Понеделник, 04 Мар 2024
 
Регионът

С фойерверки и празнична програма в Стрелча запалиха светлините на коледната елха

  04.12.2023 18:09             
С фойерверки и празнична програма в Стрелча запалиха светлините на коледната елха

Запалването на светлините на коледната елха сложи началото на коледните и новогодишните празници в Стрелча в първия ден на последния месец на отиващата си 2023-а година.

Кметът на общината инж. Георги Павлов поздрави малки и големи, като отбеляза, че запалването на светлините на общинската елха е добър повод стрелчани да изразят единността си, а всяка светлина на коледното дърво отразява надеждата на всеки за лично щастие и общо благополучие.

До мига на дългоочакваното отброяване на последните 10 секунди, атмосферата на площад "Дружба" бе заредена с празничност от изпълненията на децата от ДГ „Д-р Стайко Стайков”, учениците от НУ „П. Хилендарски" и денс формация "Олимпея".

В началото на тържеството коледарчета от III-та група на ДГ „Д-р Стайко Стайков с ръководители Стоянка Тодорова и Петранка Иванова нарекоха с благи пожелания всички присъстващи.

Последваха чудесните коледни изпълнения на учениците от НУ "Паисий Хилендарски" Дарина Стойнова, Кунчо Моллов и Вокална група под ръководството на Недка Пайтакова, Денка Ценова и вокалния педагог Стефка Стефанова. Своя, по детски трогателен принос към празничната програма, дадоха и малките певци от IV-та детската градина с ръководители Цветана Борисова и Петя Димитрова.

Коледен танц на денс формация "Олимпея" с ръководител Мариета Попадиина предшестваше появата на Дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха подаръци на всички присъстващи деца, благодарение на фирмите „Дорист” ЕООД , „Тони 1911” ЕООД , ЕТ “Панка Георгиева“ , ЕТ "ЕФИ – Енчо Фингаров", ЕООД „Иван Бойчев Комерс“, „СЕСИЛ- Мария Дринова“ ЕООД и „Наги“ ЕООД.

След 10-секундното отброяване и под празнично разпръскващи се фойерверки, Стрелча засия с коледната светлина на 2023-та година.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички