Понеделник, 04 Мар 2024
 
Пазарджик

Утре е Коледното ревю-концерт за 5 години “Сърце в зелено“

  03.12.2023 12:50             
Утре е Коледното ревю-концерт за  5 години “Сърце в зелено“

Програмата ни е богата и изцяло дело на доброволци – в еуфория съм, казва Ваня Иванова

ПАЗАРДЖИК. Утре, 4 декември, подобаващо ще бъде отбелязана 5-годишнината на кампанията „Сърце в зелено“, която съвпада с датата, на която преди 7 години фризьорката Ваня Иванова направи рекорда за книгата на Гинес с 330 вдигнати коси за 8 часа. Концерт, модно ревю, томбола и още изненади очакват гостите в ресторант „Форум“. Началото е в 19:00 часа. С набраните благотворително пари  традиционно ще се закупят дръвчета за засаждане. На сцената ще излязат 72 деца. От тях 23 ще влязат в ролята на модели и ще представят колекцията на местния дизайнер Илия Илиев. Ще видим и малките таланти в спортните танци от клуб „Диамант“ при ОДК, както и по-големите момчета и момичета, с  ръководител Любомира Попова. А също и представителна формация „Гласовете на Орфей“ от Общински детски център-Пазарджик с ръководител Малина Илинова, малчуганите от Диско денс "Magix", певците Валерия Гъркова, Ева Цанкова, Георги Джалъзов, Николай Павлов и малката музикантка Габриела Николова.

Цената на куверта е 75 лева и може да се поръча на място в ресторанта.

„Чувствам се така, както преди 7 години, когато щурмувах „Гинес“. С тази разлика, че сега не мисля за здравето си. Но съм в същата еуфория“ – признава с вълнение Ваня пред „Знаме“. „Щастлива съм, защото цялата ни програма – а тя е атрактивна и направена със сърце – е дело на доброволци. Дело и на децата, които се включиха като певци, модели, танцьори, без да съм ги подсещала, и на възрастните, които помагаха по всевъзможни начини, без да съм ги търсила – като хореографи, дизайнери, ментори, хора, осигуряващи впечатляващи подаръци за томболата ни... Всички те сами ме намериха и искаха да станат съпричастни. А нали през тези 5 години целяхме точно това – симбиозата между нас, родителите, и децата, когато става дума за бъдещето на мястото, в което живеем. За нашето бъдеще“, казва Ваня. "Благодарна съм на Община Пазарджик и г-н Тодор Попов за подкрепата през годините. Имам уверенията и на новия кмет г-н Петър Куленски, че партньорството ни ще продължи, за което му благодаря", казва коафьорката.

Инициаторката на "Сърце в зелено" е щастлива, че вече кампанията има и първи официален спонсор, който ще помага и финансово, и с труд, за всяко събитие, което тя и съмишлениците й организират.

„Благодаря специално на транспортна  фирма „Рувен транс“ със собственик Венцислав Арапов! Благодаря и на всички приятели, с които заедно правим „Сърце в зелено“ вече пет години!“ – усмихва се широко Ваня Иванова. „Гората ни на "Стадиона" расте, защото засаждането е важно, но грижата е още по-важна. А това лято за поливането ми помагаха изключително много хора... Знам, че и други ще се включат към това, което правим - заедно с нас или самосиндикално. И това е смисълът от нашите усилия“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички