Спорт

Любо Пенев: Играхме в пъти по-добре от противника - не ни тежи липсата на победа, а други неща

  02.12.2023 14:46             
Любо Пенев: Играхме в пъти по-добре от противника - не ни тежи липсата на победа, а други неща

Много доволен съм от момчетата, играхме много добре - в пъти по-добре от противника, но допуснахме много лесни грешки, като прибавим и това, че създаваме много положения и не вкарваме, няма как да излезем краен победител. През целия мач имахме инициативата". Това заяви след мача с ЦСКА 1948 пред колегите от "Диема спорт" старши треньорът на Хебър Любослав Пенев.

"Много лесно допуснахме головете. С елементарни, нетипични за нашия отбор, грешки, затова се стигна до тези голове", каза още Ел Голеадор. "По-скоро тежат други неща, спортно-технически се справяме много добре. Липсват ни головете. Вярвам, че това ще се промени в следващите два мача", отговори той на въпроса дали тежи липсата на победа в последните мачове. и допълни: "Няма да коментирам нещо извън спортно-техническата част".

Относно предстоящия осминафинален двубой със столичния Левски за Купата на България в сряда на стадион "Георги Бенковски", наставникът на хебърци заяви: "Подготвени сме за мача за Купата, започваме да мислим за следващия съперник".

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички