Регионът

Феи, рицари и брейкър дефилираха на уникално ревю от отпадъчни материали

  26.11.2023 08:09             
Феи, рицари и брейкър дефилираха на уникално ревю от отпадъчни материали

КАЛУГЕРОВО. Уникално модно ревю с дрехи от отпадъчни материали предизвика, съвсем заслужено, истински фурор в читалището в Калугерово тази седмица. В пълен салон дефилираха 50 участници с меко казано оригинални тоалети и аксесоари, изработени само от ненужни вещи.

По сцената с грейнали лица и с много артистичност се разхождаха батмани (не един), очарователни принцеси и феи, Снежанка, пчеличка, елегантна дама с кокетно чадърче, причудливи извънземни, достолепни роботи, респектиращи космонавти, романтични рицари и страховити борци за справедливост с мечове, копия и шлемове. Имаше дори костюм, наподобяващ народна носия. Танцьори също не липсваха, а брейкърът, дегизиран с отпадъчни материали, дори шашна публиката с танцови умения.

Досещате се, че настроението и в залата, и на сцената бе неописуемо. Усмивките бяха безброй, избухваше смях, правеха се непрекъснато снимки.

За пореден път децата и младежите от община Лесичово показаха сръчност, креативност и превърнаха деня с ревюто в истински празник на модата.

Най-оригиналните идеи, най-артистичното представяне, моделът на публиката и най-доброто отборно представяне бяха наградени.

А случващото се пък бе поредната дейност по проект „Пази природата, за да те пази и тя“, който се реализира от Община Лесичово с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

(Зн)

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички