Пазарджик

Коледен бал ще отбележи 5 години “Сърце в зелено“ с ревю и концерт

  24.11.2023 15:06             
Коледен бал ще отбележи 5 години “Сърце в зелено“ с ревю и концерт

ПАЗАРДЖИК. С модно ревю и концерт ще бъде тържествено отбелязана 5-годишнината на кампанията „Сърце в зелено“ - Коледният бал ще бъде на 4 декември от 19:00 часа в ресторант „Форум“, обяви фризьорката и общественичка Ваня Иванова днес заедно с част от доброволците от Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт. Традиционно Икономиката е редом с нея в инициативата, която включва всяка година не само концерти, но и засаждане на дръвчета, които се купуват с набраните благотворително средства. Списъкът със съратници обаче е доста дълъг, признава Ваня Иванова (тя е вписана в Книгата на рекордите „Гинес” като най-бързия и сръчен фризьор с 330 вдигнати коси за 8 часа). Ваня специално благодари и на малчуганите от детска градина „Валентина Терешкова“, които сега също ще участват в проявата.

„Каним всички да се присъединят към празника 5 години „Сърце в зелено“. Ще празнуваме и ще засадим поредните дръвчета в парк „Стадиона“ – там вече се заформя една мини розова горичка от японски вишни - много е впечатляваща, когато цъфне. Благодарна съм на всички доброволци, които се включиха! Въобще цялата програма сега се състои от участници във Вечерта на талантите на пролетния ни фестивал. Толкова много им хареса идеята на „Сърце в зелено“, че станаха наши партньори. Тогава участваха деца от Ямбол, Хасково, Силистра, Казанлък, Велико Търново, София, Пловдив и Пазарджик и бе особено вълнуващо и динамично - с много деца, любов и енергия. Сега ще е същото. Благодарим на тогавашния кмет г-н Тодор Попов за съдействието на „Сърце в зелено“. Но имаме подкрепата и на новия кмет Петър Куленски и неговия екип. Община Пазарджик продължава да подкрепя каузата ни и това е много хубаво, защото тя е мисия за всички нас и не е политическа, а лична“, вълнува се Ваня. Нейните приятели от Икономиката казват, че са приели предизвикателството и заради емоцията, и заради посланието, и заради добрия пример.

На сцената на 4 декември ще се изявят и малките таланти в спортните танци от „Диамант“ от ОДК, с Любомира Попова, тук ще са и деца от Общински детски център-Пазарджик - Представителна формация „Гласовете на Орфей“ с ръководител Малина Илинова. Публиката ще види Диско денс "Magix" и изпълнителите Валерия Гъркова, Ева Цанкова, Георги Джалъзов, Николай Павлов, а музикално участие ще има Габриела Николова.

На концерта-ревю 72 деца ще влязат в ролята на модели и ще представят колекцията на местния дизайнер Илия Илиев.

„Много съм благодарна на Илия за това, че предоставя тези дрехи. Много мои колежки също се включиха в каузата – да помогнат за прическите на децата. Ще бъде забавно. Програмата ще бъде интересна, а тематичната томбола ще бъде наисина изненадваща… Заповядайте“, приканва Ваня Иванова.

Цената на куверта е 75 лева и може да се поръча на място при коафьорката или в ресторант „Форум“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички