Регионът

Подайте лапа на читалище „Отец Паисий“ и фондация „Джеси – подкрепа за бездомните животни“

  24.11.2023 12:26             
Подайте лапа на читалище „Отец Паисий“ и фондация „Джеси – подкрепа за бездомните животни“

ВЕЛИНГРАД. Подайте ни лапа за тази благородна кауза: Предлагаме ви един семеен и вълнуващ час, посветен на бездомните животни. Това интересно предизвикателство ви отправят от Народно читалище „Отец Паисий – 1893“ във Велинград. Присъединете се към тях и Фондация „Джеси - подкрепа за бездомните животни“ за едно изключително приятно събитие, целящо да промени живота на нашите космати приятели. Може да го посетите и през двата дни през уикенда, като в събота началото му е в 11 и в 16 часа, а в неделя – само в 11 часа.

- В града ни проблемът с бездомните животни ни вълнува искрено, а знаем, че само заедно можем да намерим решение! Нашето интерактивно събитие е адаптирано за семейства с деца на възраст 6-12 години, тъй като вярваме във възпитаването на състрадание и отговорност от ранна възраст – поясняват от Читалището. И допълват:

- Ангажирайте децата в тази забавна и информативна работилница, предназначена да ги научи на отговорно притежание на домашни любимци и радостта от осиновяването от приюти. Научете стоплящата сърцето история на кученцето Джеси и открийте как вашето семейство може да променя животи. Входът е СВОБОДЕН!

Споделете тази покана с вашите приятели, семейство и съседи. Нека се съберем като общност, за да повишим осведомеността и да изградим по-състрадателно общество. Да работим за промяната „лапа по лапа“.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички