Пазарджик

Седмокласничката от Спортното училище Цветелина Апостолова се класира на първо място в международен конкурс

  21.11.2023 09:18             
Седмокласничката от Спортното училище Цветелина Апостолова се класира на първо място в международен конкурс

Седмокласничката от Спортното училище Цветелина Апостолова се класира на първо място в Международния конкурс "Плакат на мира" на тема "Осмели се да мечтаеш".  Конкурсът се провежда от Дамския Лайънс клуб Пазарджик – Тракия.

Второ място спечели Вероника Благова от Младежки дом Пазарджик, а трета с рисунката си се класира Ягода Георгиева от СУ "Георги Брегов".

От Спортното училище, освен рисунката на Цветелина, в конкурса бяха наградени плакатите на  шестокласниците Елена- Никол Иванова, Васил Филев, Мария Гъскова, Никол Петрова, Никол Тонкова, Георги Пашов, Йоана Руменова, Габриела Донова, както и на  Ванеса Пешлова и Александрина Митева от седми клас. Всички те получиха поощрителни награди, а рисунките им са подредени в изложба в Младежки дом – Пазарджик, която всеки може да види до 20 декември.

Цветелина се представи с плакат, изработен в часовете по изобразително изкуство с преподавател Деница Гатева. „Да има мир сред хората на Земята е най-голямото богатство и това е моето послание – да се обединим и да направим света по-красив“, сподели Цветелина при награждаването. С успеха си тя получи правото да участва на национално ниво в конкурса. При класиране тя ще получи правото да участва в Международния конкурс, който ще се проведе в централата на Lions Clubs International в САЩ.

(Зн)

           

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички