Пазарджик

Пазарджик се включва в Нощта на театрите

  18.11.2023 08:06             
Пазарджик се включва в Нощта на театрите

В събота децата от Театрална къща „Пластилин“ играят Чеховото „Предложение“ на сцената на театъра

И тази година Пазарджик ще се включи в Нощта на театрите. В събота (18 ноември) най-големите възпитаници на Театрална къща „Пластилин“ ще се качат на сцената на ДКТ „Константин Величков“, за да изиграят „Предложение“ от А. П. Чехов с режисьор – актрисата Людмила Дакалова. Началото е в 18 часа.

Нощ на театрите е част от платформата Европейска Нощ на театъра и вече 10 години кани по един необикновен и много личен начин всички театрални почитатели да станат част от мащабен културен форум със завладяващи съдържания и арт събития.

Европейска Нощ на театрите обединява всички, имащи отношение към театъра и сцената за създаване и показване на качествено театрално изкуство, без граници, езикови, религиозни или етнически бариери. Провежда се в Босна и Херцеговина, Черна гора, Словакия, Австрия, Словения, Германия, Испания, България, Белгия и Чехия.

Благодарение на своята съзидателна енергия Нощ на театрите успя да се превърне в смислено, видимо и очаквано събитие както в София, така и по-големите градове в България.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички