Регионът

Есенни листа с послания за пътна безопасност в Брацигово

  17.11.2023 17:11             
Есенни листа с послания за пътна безопасност в Брацигово

Продължават инициативите на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик, свързани с безопасността на движението по пътищата. Разбира се, акцентът е отново към най-малките и уязвимите участници – децата.

Възпитаниците на Детска градина „Пъстро хвърчило” в Брацигово, съвместно с полицаи от местния полицейски участък, се включиха в инициативата „Послания на есенния лист“.

Децата бяха изписали на изработени от тях есенни листа свои послания за безопасно поведение на пътя. С помощта на униформените полицаи и техните възпитатели, те ги подариха на преминаващи по улиците на Брацигово водачи на автомобили. С усмивка на лицата и с приповдигнато настроение шофьорите приемаха детските послания, с които малчуганите ги призовават да пазят децата на пътя, да спират на пешеходна пътека, да не превишават скоростта, да не шофират под въздействието на алкохол.

Есенният лист е символично послание за безопасно движение през настоящия есенно-зимен сезон. Есенният лист олицетворява пъстротата на човешкия живот, който трябва да се пази от всички участници в пътното движение.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ИЗВЪРШВАМ ВЪТРЕШНИ ШПАКЛОВКИ, ГИПСОКАРТОНИ, БОЯДИСВАНЕ, МАШИННИ МАЗИЛКИ. 0886136673

ПРОДАВАМ МОСКВИЧ АЛЕКО, 35 000 КМ, 2500 ЛЕВА, 0895 46 32 34

ТЪРСИМ ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ЗА С. МАРКОВО. ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И НАСТАНЯВАНЕ. 2000 ЛЕВА ЧИСТО. 0877 355 131 - ЕЛЕНА
Всички