Регионът

Есенни листа с послания за пътна безопасност в Брацигово

  17.11.2023 17:11             
Есенни листа с послания за пътна безопасност в Брацигово

Продължават инициативите на територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик, свързани с безопасността на движението по пътищата. Разбира се, акцентът е отново към най-малките и уязвимите участници – децата.

Възпитаниците на Детска градина „Пъстро хвърчило” в Брацигово, съвместно с полицаи от местния полицейски участък, се включиха в инициативата „Послания на есенния лист“.

Децата бяха изписали на изработени от тях есенни листа свои послания за безопасно поведение на пътя. С помощта на униформените полицаи и техните възпитатели, те ги подариха на преминаващи по улиците на Брацигово водачи на автомобили. С усмивка на лицата и с приповдигнато настроение шофьорите приемаха детските послания, с които малчуганите ги призовават да пазят децата на пътя, да спират на пешеходна пътека, да не превишават скоростта, да не шофират под въздействието на алкохол.

Есенният лист е символично послание за безопасно движение през настоящия есенно-зимен сезон. Есенният лист олицетворява пъстротата на човешкия живот, който трябва да се пази от всички участници в пътното движение.

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички