Регионът

Кметовете и съветниците в община Лесичово положиха клетва

  14.11.2023 16:48             
Кметовете и съветниците в община Лесичово положиха клетва

В присъсвието на областния управител Валентина Кайтазова се състоя тържествената клетва на новоизбрания Общински съвет, кметове на кметства и кмет на община Лесичово.
Тържествената сесия започна с „Аз съм българче“ изпълнено от Борислава Митева.

Временно изпълняващата длъжността кмет на община Лесичово Веселина Милкова поздрави присъстващите и даде думата на Валентинат Кайтазова за приветствие.
Председателя на Общинска избирателна комисия Янчо Дрянов също поздрави избранниците и гостите.

Думата бе дадена на най – възрастният общински съветник - Димитрия Тошкина, която подкани кметове и съветници да се закълнат „В името на Република България, да спазват Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на гражданите от община Лесичово и да работят за тяхното благоденствие“.

Подписаха клетвените си декларации и се гласува за избор на Председател на Общински съвет Лесичово мандат 2023-2027 г. Единодушно бе избрана Димитрия Тошкина.

Отец Ангел отправи празнична молитва и благослови с пожелание заклелите се да се ръководят с ум и разум в своите действия. В самия край на церемонията областният управител, кметът на община Лесичово, новоизбраният председател на ОС и общински съветници от МК ССД-БЗНС посадиха дърво с послание за единство и разбирателство.

(Зн)
 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички