Пазарджик

Актрисата Елена Замяркова – с номинация за Жена на годината

  14.11.2023 08:16             
Актрисата Елена Замяркова – с номинация за Жена на годината

Пазарджишката актриса Елена Замяркова е сред номинираните в категорията „Актриси“ в годишните награди „Грация“ „Жена на годината“, превърнали се в емблема на списанието.

В „Знаме“ сме ви разказвали за Елена през годините. Пътят й като актриса започва още в тийнейджърска възраст в Младежки театър „Приятели“ към Младежкия дом в Пазарджик, а след това естествено преминава в НАТФИЗ, за което получава подкрепата и на двамата си родители.

„Така се случи, че превърнах хобито и това, което ми доставя удоволствие, в професия", споделя Елена. Момичето, което всички заобичаха с ролята й на Силвия в сериала „Мен не ме мислете". Наскоро я гледахме и на голям екран във филма „Изкуството да падаш", който бе представен и в нашия град в рамките на фестивала „Арт идея – арт алея“. Актрисата, заедно с режисьора Орлин Милчев и монтажиста Димитър Андреев - Lalri, също го изгледаха заедно със зрителите, а след се включиха в оживената и емоционална дискусия.

Младата актриса заявява, че се чувства еднакво добре и пред камера, и на сцена. От 2017 г. тя е част от трупата на пазарджишкия театър.

А най-ценният съвет досега е получила от проф. Ивайло Христов, в чийто клас завършва, а именно, че преди да станем добри актьори, трябва да бъдем добри хора.

Може да подкрепите младата Елена да спечели наградата на интернет-страницата на списанието до 12 часа на 21 ноември. Номинациите са в различни категории и обхващат „всички онези дами, които през последните 12 месеца са ни впечатлили с работата, отношението си към света, живота и случващото се около тях“, припомнят от „Грация“.

„Благодаря, списание „Грация“. Благодаря за вниманието и отделеното време, както и за това, че сте видели в начинанията ми повод за вдъхновение. Номинация за „Жена на годината“, в категория "Актриси", звучи повече от хубаво, а още по-хубаво е, че съм измежду тези прекрасни актриси. А иначе годината беше пълна с хора, с емоции, с вълнения. Благодарна съм за всичко и съм готова за всичко онова, което тепърва предстои“ – написа Елена Замяркова във Фейсбук.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички