Крими

Полицейският бюлетин на 7 ноември 2023 г.

  07.11.2023 11:59             
Полицейският бюлетин на 7 ноември 2023 г.

Служители от РУ-Велинград установиха самоличността на млад мъж извършил вандалска проява. В полицейското управление бил получен сигнал за това, че неизвестен извършител е спукал страничен прозорец на паркиран на улица във велинградското село Драгиново автобус „Мерцедес“. Возилото е собственост на велинградска частна фирма. На местопроизшествието бил извършен оглед, започнато е разследване. Не след дълго органите на реда установили, че автор на деянието е 21-годишен жител на същото село. От него е иззета и пневматична пушка, с помощта на която е стрелял по стъклото. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Септемврийски криминалисти установиха мъж съхранявал незаконно добита дървесина. Вчера екипи на група „Криминална полиция“ извършили проверка по сигнал за съхраняване на незаконно добита дървесина. Било установено, че в имот в гр. Септември 37-годишен мъж складирал около 1.5 кубика широколистна дървесина без да е маркирана и без документи за нейния произход. Спрямо притежателя на дървата е образувана преписка.

 

Водач предизвика пътно-транспортно произшествие в дефилето между село Варвара и Велинград. Сигнал за инцидента е бил получен тази нощ в РУ-Велинград. По първоначални данни 19-годишен жител на курорта управлявал лек автомобил „Ауди“ и загубил контрол над возилото. На един от завоите автомобилът напуснал платното за движение и се озовал в канавката. За радост при катастрофата не са пострадали хора, нанесени са значителни материални щети по автомобила. На мястото е пристигнал екип на РУ-Велинград, извършен е оглед. Алкохолната проба на водача е отрицателна. По случая се води досъдебно производство.

 

Пресцентър ОДМВР-Пазарджик       


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички