Избори Пазарджик

Тодор Попов: Виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик

  06.11.2023 14:31             
Тодор Попов: Виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик

Аз лично виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик. Не знам дали тези момчета (спечелилият изборната надпревара Петър Куленски и екипът му, б.р.) ще отделят средства за спорт. Не знам дали ще намерят спонсори. Не мога да кажа нищо.” Това заяви в отговор на журналисти досегашният кмет на община Пазарджик. Тодор Попов на брифинг след загубата на балотажа от местните избори.

„Не искам да бъда лош пророк, но ситуацията специално в спорта, и особено във волейбола и във футбола, ще бъде доста комплицирана. Опасявам се, че тези два проекта няма да получат нобходимото разбиране – поне от това, което съм чул досега от тези момчета по темата. Ако бъде различно – ще бъде изненада… Да, някои от факторите въвъ футбола и волейбола имат личен ангажимент с мен, но в качеството ми на кмет, не в качеството ми на Тодор Попов. Затова предполагам, че председателите на клубове ще направят една среща с новия кмет след като се закълне и г-н Куленски ще взима решения.

От понеделник новото ръководство носи отговорност за всичко, което се случва в града ни и в селата”, подчерта Попов, който преди това прие философски загубата и пожела успех на победилия в надпреварата, за което писахме ТУК.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ИЗВЪРШВАМ ВЪТРЕШНИ ШПАКЛОВКИ, ГИПСОКАРТОНИ, БОЯДИСВАНЕ, МАШИННИ МАЗИЛКИ. 0886136673

ПРОДАВАМ МОСКВИЧ АЛЕКО, 35 000 КМ, 2500 ЛЕВА, 0895 46 32 34

ТЪРСИМ ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ЗА С. МАРКОВО. ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И НАСТАНЯВАНЕ. 2000 ЛЕВА ЧИСТО. 0877 355 131 - ЕЛЕНА
Всички