Понеделник, 05 Фев 2024
 
Избори Пазарджик

Тодор Попов: Виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик

  06.11.2023 14:31             
Тодор Попов: Виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик

Аз лично виждам тъжно бъдеще за футбола и волейбола в Пазарджик. Не знам дали тези момчета (спечелилият изборната надпревара Петър Куленски и екипът му, б.р.) ще отделят средства за спорт. Не знам дали ще намерят спонсори. Не мога да кажа нищо.” Това заяви в отговор на журналисти досегашният кмет на община Пазарджик. Тодор Попов на брифинг след загубата на балотажа от местните избори.

„Не искам да бъда лош пророк, но ситуацията специално в спорта, и особено във волейбола и във футбола, ще бъде доста комплицирана. Опасявам се, че тези два проекта няма да получат нобходимото разбиране – поне от това, което съм чул досега от тези момчета по темата. Ако бъде различно – ще бъде изненада… Да, някои от факторите въвъ футбола и волейбола имат личен ангажимент с мен, но в качеството ми на кмет, не в качеството ми на Тодор Попов. Затова предполагам, че председателите на клубове ще направят една среща с новия кмет след като се закълне и г-н Куленски ще взима решения.

От понеделник новото ръководство носи отговорност за всичко, което се случва в града ни и в селата”, подчерта Попов, който преди това прие философски загубата и пожела успех на победилия в надпреварата, за което писахме ТУК.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички