Избори Пазарджик

Тодор Попов: С позитивизъм и бъдеще за Пазарджик

  03.11.2023 19:35             
Тодор Попов: С позитивизъм и бъдеще за Пазарджик

Скъпи приятели,

В края сме на едно дълго състезание, състезание по доверие. Искаше ми се на тези избори ние да се борим за идеи, за каузи, и най-вече за бъдещето на нашия красив град. За съжаление според мен, не се получи точно така, но накрая просто искам да Ви благодаря, на всички Вас, които излязохте да гласувате, да благодаря на всички, които подкрепиха мен и моя екип, защото това е важно.

Всеки трябва да има отношение към своя град, защото това е отношение към собствения си живот. Затова в следващите дни помислете и вземете решение. Тук вече нещата са прости и ясни – имаме двама кандидата, които предлагат своите идеи за развитието на града и общината, и две личности – едната - много позната, другата не чак толкова. Трябва да вземем своето решение на базата на това, което ни говори сърцето, защото винаги човек трябва да се води от това, което мисли и чувства. А това решение е важно и касае живота през следващите четири години на всеки един от нас. От едната страна сме аз и моят отбор – хора позитивни, хора с експертиза, работещи и отговорни. От другата страна, всички виждаме какви хора стоят, не искам да ги коментирам, защото не е това нашият стил.

Винаги съм казвал, че с омраза и злоба в живота си човек не може да постигне нищо добро, за себе си дори, камо ли за всички останали. Затова за мен изборът ще бъде между светлата и тъмната страна. Светлата, която е позитивна, усмихната и добра, и тъмната, която е обладана от злоба и омраза. Аз и моят отбор ще останем винаги на светлата страна, защото тя означава живот и перспектива.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Платена публикация

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ НА ВСЯКАКВИ ТЪРЖЕСТВА, DJ ЗА ВАШИЯ ПРАЗНИК - 0888 974818

ДАВАМ АПАРТАМЕНТ ПОД НАЕМ. 0884 777 903 / 0888412845

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички