Спорт

Хебър преодоля Спортист в Своге

  14.10.2023 17:52             
Хебър преодоля Спортист в Своге

Футболистите на Хебър победиха с 1:0 Спортист (Своге) като гости в единствния двубой между двата тима - част от 1/16-финалите за Купата на България. Голът за гостите от Пазарджик бе дело на Олексий Збун, който се разписа в 58-ата минута. Тогава Атанас Кабов пое топката по лявото крило и центрира точно на главата на украинеца, който от близко разстояние вкара кълбото в мрежата на "шоколадите". 

Домакините определено могат да съжаляват за този резултат, тъй като имаха няколко добри положения за отбелязване на гол, но пропуски пред вратата на  пазарджиклии направиха Калоян Йосифов, Радослав Живков, Мартин Сандов и Мартин Кръстев. Големият герой за хебърци пък бе стражът Петър Дебърлиев, който направи няколко страхотни спасявания, запазвайки мрежата си суха. 

Пирин победи Вихрен в регионалното дерби за Купата Отборът от Благоевград спечели с 1:0. Всички отбори от efbet Лигата продържиха към осминафиналите на турнира за Sesame Купата на България след като Локомотив Пловдив елиминира трудно след продължения Добруджа с 4:3, напред в турнира продължават още Арда, Пирин Благоевград и Локомотив София.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички