Понеделник, 08 Яну 2024
 
Регионът

Оборудване за нова класна стая бе дарено от “Биовет“ на ОУ “Петко Славейков“

  09.10.2023 09:58             
Оборудване за нова класна стая бе дарено от “Биовет“  на ОУ “Петко Славейков“

ПЕЩЕРА. Дванадесет нови чина и двадесет и пет стола дари “Биовет”АД за оборудването на нова класна стая в ОУ “П.Р. Славейков” в град Пещера. “Кабинетът вече е готов за употреба”, разказа временно изпълняващата длъжността директор Любка Такева. “Децата са доволни от новата придобивка, която дава шанс там да се провеждат различни занятия. Като се започне от класни дейности и се приключи с работа по проекти.”

Предстои да бъдат украсени стените на стаята, като най-вероятно там ще бъдат поставени табла по образователни програми.

193 са възпитаниците на школото, което образова пещерските деца от първи до седми клас. Благодарим на ръководството на “Биовет”АД, че откликна на молбата ни. Ние не сме искали средства, посочихме какво ни е необходимо и малко по-късно стана ясно, че молбата ни ще бъде удовлетворена. Не е по силите на училищния бюджет да си позволим подобни придобивки, а стаята сега вече е използваема. Тя се намира на първия етаж в училището зад къта, който децата правят за всеки сезон.

В момента коридорът внася есенно настроение, а заслуга за красивата аранжировка има и преподавателят по изобразително изкуство Никола Руков. Училището вече се готви и за предстоящите “Славейкови дни”, с които отбелязва и своя патронен празник.

Децата от училището ще се включат и в четвъртото издание на конкурса на “Биовет” АД - “Пещерските будители” и вече работят по темата: “Моето родословно дърво”.

 

 


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички