Избори Пазарджик

Тодор Попов: Стартираме с най-добрите идеи за развитието на общината

  29.09.2023 14:56             
Тодор Попов: Стартираме с най-добрите идеи за развитието на общината

Никъде в страната няма екип като нашия, убеден е кандидатът за кмет за пети пореден мандат

ПАЗАРДЖИК. Преди минути Тодор Попов и коалиция „Новото време” откриха официално предизборната си кампания за местните избори на 29 октомври. И за тези избори, както преди 4 години, кандидатите за общински съветници и за кметове от местната коаиция ще се състезават за вота на гражданите

под номер 69, в което мнозина видяха добра поличба

Много симпатизанти дойдоха пред Предизборния щаб на бул. „България” 19 в областния град, за да пожелаят успех за пети пореден път на настоящия кмет на община Пазарджик и екипа му.

- Стартираме поредната наша кампания и трябва да направим така, че нашите послания да стигнат до възможно най-много хора – обърна се към единомишлениците си настоящият кмет на Пазарджик. – Защото е нужно да обясним на всички наши съграждани какво искаме да се случва н нашия град и нашите населени места през следващите 4 години. Защото това е нашия  стил. Ние сме отговорни, умни, разбиращи това, което правят, показали, че могат да го правят, и целеустремени в това да развиваме и надграждаме системата, която управляваме. Горд съм, че толкова години сме заедно. Горд съм, че никой от вас в тези години на предизвикателства и успехи не се отказа. Два пъти по-горд съм, че в днешния ден всички сте тук с мен.

Защото нашият отбор е уникален!

Няма такъв никъде в страната – няма и да има. Защото освен нашите професионални отношения през тези години, ние имаме изградени и дълбоки приятелства. Защото с всеки един от вас ние имаме  изключително коректни и човешки взаимоотношения. Това е много важно и много го ценя, затова сърдечно ви благодаря. Винаги съм казвал, че без екип нищо не се постига – аз съм най-видимата част, но огромната „армия” от хора, които стоят зад това, което сме постигнали. Горд съм с всички мои служители,с моите най-близки хора в щаба, горд съм и с нашите съграждани, защото без тяхната подкрепа не бихме могли да постигнем през годините това, което сме постигнали – каза Попов

 И акцентира, че винаги по-важен е утрешния ден.

- Каквото сме направили – направили.

Който има очи – вижда. Който няма – да гледа по-внимателно. Важно е какво правим оттук нататък. Нашите усилия ще бъдат съсредоточени в това Пазарджик да стане най-чистият град в България. Защото тук има още много какво да се желае и това трябва да си го признаем с ръка на сърцето. Пазарджик трябва да става град, който е най-добре подреден, с най-добра физическа среда, със зони за спорт и отдих, които да са най-добрите – не в България, а на Балканите и в Източна Европа.

Пазарджик трябва да стане град, в който възнагражденията на хората трябва трайно всяка година да се увеличават

Защото те го заслужават. Пазарджик трябва да стане град, в който през следващите години да обръщаме специално внимание на младите семейства и младите хора – защото те са бъдещето, чрез програмите за стимулиране, които ще направим за тях – както за стимулиране на раждаемостта, така и за стартиране на техния бизнес. Това са нашите основни цели през следващите години. Ние сме показали, че сме хора със сърце, с амбиция и с отговорност.

От всички останали ни отличава това, че си обичаме работата

Ние сме отговорни в работата си и сме мащабни. За мен ще бъде чест да стартираме заедно кампанията, като ще запазим нашия стил, защото ние сме позитивни, готини и обичащи града си хора. На всички наши опоненти можем да пожелаем да бъдат здрави и късмет в живота. Нашето основно внимание ще бъде съсредоточено в това да убедим все повече  хора, че

ние сме правилните хора и нашите идеи за развитието на общината са най-добри и най-интересни

За да дадем на местната общност това, от което се нуждае – просперитет, сигурност и успех, какъвто е нашият слоган - заключи Тодор Попов и пожела успех на всички. Той сигурен, че успехът на „Новото време” ще бъде убедителен, защото целият екип е работил здраво през последните почти 20 години, за да бъдат хората спокойни, да бъдат успешни и да имат житейска перспектива.

В 11,30 часа в катедралната църква „Света Богородица” архиерейският наместник отец Боян отслужи тържествен молебен за здраве и пожела успех на Тодор Попов и екипа му.

След отслужването на молебена кандидатите на МК „Новото време” си направиха по традиция обща снимка пред читалище „Виделина”.

 

Припомняме кандидатите в листата за общински съветници на МК „Новото време”:

 

1. ТОДОР ДИМИТРОВ ПОПОВ

 

2. ХАРИ НИКОЛОВ ХАРАЛАМПИЕВ

 

3. ГЕОРГИ АНГЕЛОВ ГЕОРГИЕВ

 

4. ТОДОР МИЛЧЕВ ТОДОРОВ

 

5. РЕНЕТА ПЕТРОВА КАМБЕРОВА

 

6. АЛЕКСАНДЪР КРАСИМИРОВ ИВАНОВ

 

7. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ КОПРИЩЕНОВ

 

8. РУМЕН СПАСОВ ДИМИТРОВ

 

9. ЗЛАТКО ДИМИТРОВ МИТРЕВ

 

10. ДИМИТЪР ЛЮБОМИРОВ ПЕТКОВ

 

11. ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ МАНЧОРОВ

 

12.ЕВГЕНИ МАРТИНОВ АБАДЖИЕВ

 

13. ТАНЯ АНГЕЛОВА ДИМИТРОВА

 

14. ВЕНЕЛИНА АНГЕЛОВА ГЕОРГИЕВА

 

15. ВЛАДИМИР АТАНАСОВ АТАНАСОВ

 

16. КРЪСТЬО ЛЮБЕНОВ ТАНКОВ

 

17. ХРИСТО ВАСИЛЕВ БЪРЗЕВ

 

18. АЛЕКСАНДЪР КИРИЛОВ ШОПОВ

 

19. ИВАН СТОЙЧЕВ ДИМИТРОВ

 

20. АННА ФИЛИПОВА ГЕРОВА

 

21. АТАНАС НИКОЛОВ МИНЧЕВ

 

22. ЖИВКО СТЕФАНОВ ДИШКОВ

 

23. ЙОРДАН ГЕОРГИЕВ ЛИНКОВ

 

24. ГЕОРГИ КРАСИМИРОВ ПЪРВАНОВ

 

25. ИВАНКА ХРИСТОВА ГАНЧЕВА

 

26. ИВО СПАСОВ ИВАНОВ

 

27. ВАЛЕНТИН НЕДЕЛЧЕВ КАРАГЬОЗОВ

 

28. СПАС БЛАГОВ ДОБРЕВ

 

29. АНТОАН АНДРИАНОВ АТАНАСОВ

 

30. ДИМИТРИНА ГЕОРГИЕВА АЛЕКСАНДРОВА

 

31. ИЛИЯН ВЛАДОВ ПОРЯЗОВ

 

32. ВЕНКО ГЕНОВ ПЕНЧЕВ

 

33.ДИАНА НИКОЛАЕВА ПАШОВА

 

34. ЛИДИЯ ВОСПИРОВА НЕСТОРОВА

 

35. ВЕНЦИСЛАВ ВАСКОВ ПЕТКОВ

 

36. ИВАНКА ВЕЛКОВА ТОНЧЕВА

 

37. АНГЕЛИНА СПАСОВА ЯНКОВА

 

38. ДИМИТРИЙКА НИКОЛОВА ГЕОРГИЕВА

 

39. КАМЕН ГЕОРГИЕВ ГЕОРГИЕВ

 

40. СТАНИМИР НАСКОВ КАЦАРСКИ

 

41. АЛЕКСАНДЪР АТАНАСОВ ТАФРАДЖИЕВ

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Платена публикация


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички