Регионът

На последната сесия кметът Младенов си взе довиждане с общинските съветници

  26.09.2023 17:18             
На последната сесия кметът Младенов си взе довиждане с общинските съветници

ПЕЩЕРА. На последната сесия на Общинския съвет кметът Йордан Младенов си взе довиждане с общинските съветници от местния парламент. Днешното заседание бе 60-то по ред за мандата. В края на сесията Младенов каза, че през тези 4 години е работил в конструктивен диалог с общинските съветници. Младенов благодари за качествената и експертна работа на законодателния местен орган. "На всички, които желаят в изборите да заслужат вота на пещерци желая успех в надпреварата за доверие", каза Младенов.

Временно изпълняващ длъжността "Кмет" ще бъде зам.-кметът Стефан Иванчев. На свой ред той се ангажира да проведе политика на разбирателство, конструктивизъм и взаимодействие. Иванчев се ангажира заедно с администрацията, предстоящите избори да преминат под знака на диалогичност и в съответствие със законовите разпоредби и норми.

Председателят на Общински съвет Пещера д-р Николай Пенев благодари на своите колеги за ползотворната дейност в интерес на Пещера и жителите на града и съставните села.Той припомни, че човек активно изгражда това, което знае, а не го получава пасивно. "Най-важното е това, че запазихме нормалните си личностни отношения", коментира д-р Пенев.

В края на редовното заседание, общинските съветници си направиха обща снимка за спомен и взаимно си пожелаха успех в предстоящите избори на 29 октомври.

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ИЗВЪРШВАМ ВЪТРЕШНИ ШПАКЛОВКИ, ГИПСОКАРТОНИ, БОЯДИСВАНЕ, МАШИННИ МАЗИЛКИ. 0886136673

ПРОДАВАМ МОСКВИЧ АЛЕКО, 35 000 КМ, 2500 ЛЕВА, 0895 46 32 34

ТЪРСИМ ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ЗА С. МАРКОВО. ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И НАСТАНЯВАНЕ. 2000 ЛЕВА ЧИСТО. 0877 355 131 - ЕЛЕНА
Всички