Крими

Черногоровци чули как се случва двойното убийство и самоубийството – шокирани са (СНИМКИ)

  19.09.2023 14:30             
Черногоровци чули как се случва двойното убийство и самоубийството – шокирани са (СНИМКИ)

Жителите на пазарджишкото село Черногорово са шокирани от двойното убийство и самоубийство от тази сутрин. В резултат -. Загинали са 71-годишните съпрузи Стефан и Невена Дивекови, и дъщеря им Милка (45). Репортер на „Знаме” разговаря с живеещи в централната Гьол махала  На място има екип от дознатели, криминалисти на РУ-Пазарджик и ОД МВР-Пазарджик, полицейски инспектори, прокурор от Окръжна прокуратура, съдебен лекар, който трябва да направи оглед на телата. Тук дойде и зам.-директорът на дирекцията – комисар Георги Гайков.

Свидетели ни разказаха, че трагедията се е разиграла малко преди 10 часа тази сутрин. Съседи чули първо два изстрела, а след това съпругата на ва Стефан – Невена, започнала да плаче и да вика за помощ. Десетина минути по-късно се чул трети изстрел. Междувременно съседи се обадили на 112. Минути по-късно прокънтял и последният – четвърти изстрел, с който главата на семейството се самоубил.

„Бяха нормално семейство. Не са имали някакви по-фрапиращи конфликти. В нощта преди трагедията обаче се караха. Беше около 3 часа сутринта”, разказаха черногоровци пред „Знаме”. Очевидци видели след 7 часа сутринта и Стефан, и Милка, на различни места в селото. Изглеждали нормално… Имало обаче една „пукнатина”, от която явно е тръгнал целият този ужас, смятат местни хора.

Заради точната си ръка на ловец Стефан бил наричан Хищника.

Стефан Дивеков

Убитата му днес дъщеря е от втория му брак. Тя преди десетина дни си дошла от Германия, където работела като камериерка. От предишния си брак мъжът имал други три дъщери.

Подробности четете в книжния брой на „Знаме” в четвъртък - 21 септември 2023г

След подаване на сигнала за случилото се незабавно към адреса са насочени дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, линейка на «Спешна помощ». Пристигайки, екипите са установили безжизнените тела на семейството.

Днес от 16 часа ще има брифинг на Окръжната прокуратура и ОД МВР-Пазарджик във връзка с трагедията - с участието на окръжния прокурор Албена Кузманова и шефа на дирекцията старши комисар Даниел Луков.

ВИЖ ОЩЕ...

(Зн)


Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825

ЛИЦЕНЗИРАНИ КУРСОВЕ: ФРИЗЬОРСТВО, КОЗМЕТИКА, МАНИКЮР И ГРИМ, 0888 616 438.

КУПУВАМ ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ. 0888 516 825
Всички