Крими

Двойно убийство и самоубийство – цяло семейство е затрито в Черногорово (обновена)

  19.09.2023 11:40             
Двойно убийство и самоубийство – цяло семейство е затрито в Черногорово (обновена)

Възрастен мъж е застрелял с пистолет съпругата и дъщеря си, а след това се е самоубил в пазарджишкото село Черногорово. Криминалисти от РУ-Пазарджик и колегите им от областната дирекция на МВР, под надзора на Окръжната прокуратура в Пазарджик, разследват тежкото криминално престъпление.

Сигнал за случилото се е получен тази сутрин на телефона за спешни повиквания-112. Незабавно към адреса - къща в пазарджишкото село Черногорово, са насочени дежурни автопатрули, криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР-Пазарджик, линейка на «Спешна помощ». Пристигайки, екипите са установили безжизнените тела на Стефан и Невена Дивекови, и двамата на 71 години, както и на 45-годишната им дъщеря Милка.

За случилото се незабавно е уведомена Окръжната прокуратура в областния град. На мястото се извършва оглед от дежурна група, съставена от разследващи полицаи, криминалисти, експерти, съдебен лекар и полицейски инспектори.

По първоначално събраните дани се касае са тежко престъпление – двойно убийство, което е последвано със самоубийството на извършителя.  По случая се води досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура Пазарджик. 
           

Свързани
Последни новини
Анкета
Обяви

ИЗВЪРШВАМ ВЪТРЕШНИ ШПАКЛОВКИ, ГИПСОКАРТОНИ, БОЯДИСВАНЕ, МАШИННИ МАЗИЛКИ. 0886136673

ПРОДАВАМ МОСКВИЧ АЛЕКО, 35 000 КМ, 2500 ЛЕВА, 0895 46 32 34

ТЪРСИМ ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ЗА С. МАРКОВО. ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТНА ХРАНА И НАСТАНЯВАНЕ. 2000 ЛЕВА ЧИСТО. 0877 355 131 - ЕЛЕНА
Всички